lördag 28 februari 2009

Det var alles...

...alla bidrag i årets melodifestival. Många skratt (di sma undar jårdi var inte att leka med) men det var inte utan att man började fundera över om det fanns någon relik från 80-talet (och Fame Factory) som inte återuppväcktes i årets cirkusmanege? Känns som att Herr Björkman lyckades återuppliva de flesta, och deras kläder. Tyckte nog att Agnes var bäst ikväll trots allt.

Dagens har tillbringats på promenad, sovandes och framför televisionsapparaten. Höjdpunkten var den brittiska kvinnan som levde stamliv i Namibia och försökte smälta in. Stamkvinnornas kommentar var bäst: 'Hon ser lika blek ut efter att vi smetat in henne i okra!'. Skönt med vettiga kulturkrockar ibland.

Imorgon leker vi 'hur många tar sig upp för första backen i Sälen' eller fastnar bakom repet i fädrens spår? Jag tycker i alla fall att vi borde göra en satsning på att ta oss runt spåret någon gång i livet... ; )

Har förresten sett allra, allra sista (tv-avsnittet av) Stargate Atlantis nu. Är inte säker på vad jag tyckte men jag vet vad jag ska hålla utkik efter i San Fansisco i maj - Atlantis!! Nu är det bara att börja vänta på filmerna.

Inga kommentarer: