tisdag 9 december 2008

Idag är ingen vanlig dag...

...nej det är minsann Annas namnsdag. Anna. Tjejen hela dan! : ) Ett av mina favoritavsnitt av legendariska Fem Myror är när Magnus har namnsdag och gör allt för att uppmärksamma det. Jag får dela min dag med det exotiska inslaget 'idag lägger vi lutfisken i lut' men det är ok. Det betyder att julen är i antågande. Mp3-spelaren är full med julmusik och sakta men säkert börjar det likna något, även om man bor i totalt snöfria Little Land...

Klackarna i taket. Inrapporteringen för katalogen är avslutad och nu är det över. Typ. Bara någa små detaljer och sen ett korrektur (förhoppningsvis) så är det klappat och klart. Whoopie!

Underbara Ane Brun har satt tonen för december i år med en cover på Cindy Laupers 'True Colors'. Den kan avnjutas på myspace eller i den rätt förvånande nya Björn Borg-reklamen där två manliga präster gifter sig. Lite oväntat att sånt kommer från just Björn Borg. Men men, man ska aldrig upphöra att förvånas. Hon har även gjort en helt underbar cover på Alphavilles 'Big in Japan' som hittas på samma myspace. Måste nog inhandla den nya skivan till jul. : )

Inga kommentarer: