söndag 16 november 2008

Veckan som gud glömde

Innan arbetsdagen tog slut i fredags hade jag bestämt mig för att det nog fick bli ett 'fredag i skyttegraven'-inlägg på kvällen som var roligare än veckans tidigare inlägg. Mental anteckning: när du tror att det är illa nog så kan det bli värre för det är inte över förrän den feta tanten tagit sig ton. I det här fallet var ingen fet tant inblandad men tonen var desto högre och desto konstigare. Eller som min chef sammanfattade det efter att ha tagit del av 'Brevet': 'sån här skit ska man inte behöva ta'. Det gör jag inte heller. : )

Dagen har tillbringats med städning, pyssel (det är ett sundhetstecken då Panduro-grejerna kommer fram på bordet och faktiskt resulterar i något), lite arbete, god mat och goda skratt. Såg det underbara avsnittet av 'All Access' där dom går igenom dåliga karriärdrag som kändisar gjort, typ Madonna rappar i 'American Life', Howard Dean sätter kursen mot Vita Huset med ett hojtjoho-skrik som skulle få Birgit Nilsson att vända sig i graven, Jewel skriver poesi om korv etc etc. Bland det roligaste är dock Brian Austin Green från gamla Bevvan som sökte sig själv och hittade, vad som beskrevs som, the Notorious BAG eller 'Crouching Tiger Hidden White Boy'. Tack för att man inte fick den sjukdomen.

Nu ska jag i alla fall göra slag i saken och värma glögg (Lucia Choklad, årets favorit!) och titta på den första Harry Potter-filmen. Det är ett säkert kort för uppladdningen till december. Insåg just att jag inte börjat längta julmusik ännu. Det måste ändras!

Ok, så veckans...

Roligaste: Hm, kan nog ha varit Crouching Tiger Hidden White Boy.

Tråkigaste: Enkelt. Fredag eftermiddag vid 16-tiden. Dum idé att kolla posten.

Bästa: Ny åretruntjulig krans i hallen!

Trevligaste: Fredagsmiddag med familjen S.

2 kommentarer:

Asynja sa...

Vad var det som hände på em egentligen? Vem hade skrivit dig ett elakt mail? och varför?

peanut sa...

Hej hej! : )

Det kom i form av ett utskrivet brev... Vem skriver brev när de internkommunicerar på en arbetsplats nu för tiden? ; )

Kakor rule! Det är väl nästan det vi får kalla oss för hädanefter eller? : )