onsdag 27 maj 2009

NAFSA dag 3 - Obama 90210

Obama är i stan vilket inte märks så mycket som det borde. Kanske för att han hänger i den delen av stan där de stora plånböckerna bor - Beverly Hills. Där bor vi inte. Nyheterna kallar det för Obama 90210 eftersom han är här för att samla ihop pengar.

Dag 3 på NAFSA är över och det har varit en bra dag. Dagen började med superfrukost med Greensboro vilket alltid är lika trevligt. En något decimerad styrka deltog i år vilket var trevligt. T och D får gärna flytta över pölen och börja jobba hos oss, inga problem. Efter Figueroa-frukosten bar det av till Expon och en 2-timmars session om 'brain drain', 'brain gain', 'brain circulation' och 'brain hemmorage'. Mycket intressant! Sen var det lunch följt av möte med ny partner, möte med potentiell partner (mycket intressant!), snabbt möte med japansk partner där L gjorde skäl för sitt nya smeknamn 'SFC' efter en massiv hostattack (inte så bra när asiaterna ställt in hela delegationer pga H1N1-viruset), ett möte som inte blev av och sen avfärd till hotellet för förberedelser innan kvällens stora event - vår reception. Den var klart en av de absolut trevligaste! Jag var lite för mentalt trött för att orka jobba mig igenom hela fältet men det var otroligt roligt. Vår bartender blandade drinkar med 90% alkohol och 10% övrigt vilket resulterade i en del roliga reaktioner. Alla stannade i princip från början till slut vilket var kul! Jag lärde M och A hur den svenska körkortsutbildningen fungerar och hur den förhåller sig till älgar.

Imorgon är det superformell frukost klockan 7.30 så det blir till att gå upp tidigt. Sen är det jobb, jobb, jobb, jobb hela dagen till eftermiddagen. Hollywood, here I come?

Inga kommentarer: