fredag 26 juni 2009

Ord i tiden...

...har varit fredageftermiddagens tema för diskussion. Det har handlat mycket om 'talang' och dess synonymer i olika tider. Det är alltid lika roligt att jämföra oss som är födda 'i modern tid' med de som inte är det. Vi gör det med glimten i ögat i alla fall. Viktigt!

Mina grannar på bottenvåningen har fest. Charmigt. Ett gäng killar som sitter ute i mörkret och sjunger sånger medan de intar lite mer vätska än vad de borde. De kommer att ha ont i huvudet i morgon. Det kan dom få. Själv tittar jag på V. Mwahaha, de föder ödlebarn! Ok, effekterna har varit ok fram tills att en gigantisk plastödla letade sig ut mellan operationslakanen och började härja. Nåväl, det är trots allt V. Hur kunde någon bli rädd för det här när det gick första gången? Otroligt.

Gårdagens roligaste nyhet var kängurusarna som hoppar in i opiumvallmo-fält i Australien, käkar frön, blir höga som hus, springer i cirklar, skapar 'crop circles' och sen däckar...för att börja om från början när de vaknar igen. Händer visst med får också. Dessutom verkar de små ligisterna återvända till brottsplatsen om och om igen.

Sorgligaste nyhet idag var Michael Jacksons död. Min mor ringde och beställde alla tidningar så att hon skulle kunna läsa om det eftersom han är en av hennes idoler. Lite humor när ens mamma pratar 80-tals pop pratar MJ som andra pratade om Elvis på 60-talet. 'Musiken var bra men vi hade kunnat leva utan de mystiska höftrörelserna'. Jupp.

Inga kommentarer: