onsdag 30 april 2008

Valborg, kvinnan hela dan

Så var det dags för pyromanernas julafton igen, Valborg! Betyder det att Valborg är pyromanernas skyddshelgon? Eller månde borde-vara-terapeut?

Jag har diskuterat 'Le fusion' i två dagar med strategigruppen. Mycket spännande, på gott och ont. Dagens diskussion var mycket bra i alla fall och det känns som att vi har landat lite. Ett gott tecken. Dagarna har också inneburit god lunchmat, god middag, gott vin och gott boende i det lokala slottets grindstugor. Då gjorde inte det så mycket att 'Los studentos' hade barnkalas på Stallarna och åkte bil runt, runt medan de ylade vilt. Jag somnade om. Däremot var det svårare att sova ut i morse. Morgonen blev dock räddad av en promenad till slottet med fågelsång och små kaniner som sprang runt samt en mycket god frukost. Hotellfrukost är inte att förkasta.

I eftermiddag/kväll har det klippts och klistrats, galenskapats och fikats/ätits med Miss E. Nu tittar jag på 'Inför Eurovishionschlagern' medan jag väntar på att få hugga in på de nya DVD-inköpen. Kostymfilmsnostalgi med 'Ett rum med utsikt' och 'Emma'. Whoppie!

Inga kommentarer: